A2B – Views & Sheets

Beschrijving

Views en sheets bestaat uit drie tools voor het snel en eenvoudig opzetten van een BIM-model.  
  • Levels overnemen: Het overnemen van levels uit een gelinkt BIM-model. 
  • Views maken: Meerdere views aanmaken en een view template instellen voor deze views.  
  • Sheets maken: Het aanmaken van meerdere sheets met eigen sheetnummers.  

Prijs per jaar

52,50 (excl BTW)

Met deze Add-In, A2B-Views & Sheets, hoef jij nooit meer handmatig Views en Sheets aan te maken. Daarnaast is het mogelijk om Levels over te nemen uit een gelinkt BIM-model.

  • Levels overnemen biedt de mogelijkheid om meerdere Levels over te nemen uit een gelinkt BIM-model, deze Levels worden dan aangemaakt in het huidige Revit model. Jij kan hier zelf een eigen naam en nummer invoeren voor de geselecteerde Levels. De naam van het Level wordt later weergegeven op de Sheets van het desbetreffende Level.
  • Views maken bestaat uit twee functies, het aanmaken van Views en het aanmaken van Dependent Views. Views maken biedt de mogelijkheid om veel Views met één druk op de knop aan te maken. Hier kan dan een Scope Box en een View Template aan worden gekoppeld. De Dependent Views worden aangemaakt op basis van de gekozen Views. Hier worden dan automatisch de Scope Boxes aan gekoppeld en de View Template wordt ingesteld op basis van de bovenliggende View.
  • Sheets maken biedt de mogelijkheid om snel meerdere Sheets aan te maken met een vooraf samengesteld tekeningnummer. Er kan geselecteerd worden voor welke Views een Sheet aangemaakt moet worden. Daarbij wordt de naam van het Level in de onderhoek geplaatst. Deze View zal automatisch op de desbetreffende Sheet geplaatst worden.
  • Werkt met Revit 2018 t/m Revit 2021.
  • De geldigheidsduur van de licentie is één jaar.

Navigatie

Info

KvK: 77675479

BTW: NL861092077B01

Klik hier voor ons Privacybeleid 

en de Algemene voorwaarden

ADD2BIM © 2020

Deze website gebruikt coockies om u de beste webervaring te geven op onze website.